Denizli'de okulun bahçesinde kumar oynandığı iddiası üzerine valilikten açıklama geldi

ASAYİŞ 03.07.2019 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de okulun bahçesinde kumar oynandığı iddiası üzerine valilikten açıklama geldi

Denizli Valili Buldan İlçesi Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu’nun bahçesinin açık kumarhaneye çevrildiği yönündeki bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yayınladı.   Denizli Valiliği Kumarhane ile ilgili şöyle bir açıklama yayınladı; Buldan İlçesi Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu’nun bahçesinin açık kumarhaneye çevrildiği yönündeki bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yapılması lüzumu oluşmuştur.   İlimiz Buldan İlçesinde Buldan Belediyesi tarafından 28-29-30 Haziran 2019 tarihlerinde “Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali” düzenlenmiştir. Bu festival sırasında Buldan İlçesi Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu okul bahçesi, Okul Aile Birliği tarafından; “Sadece Eğlence Amaçlı Lunapark Kurulumu Amacıyla Okul Bahçesi 28-29-30 Haziran 2019 tarihlerinde Kiraya Verilmesi” şeklindeki sözleşme ile kiraya verilmiştir.   Olayın gelişmesinin ardından İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce konu ile ilgili idari işlem başlatılmıştır.

Denizli Valili Buldan İlçesi Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu’nun bahçesinin açık kumarhaneye çevrildiği yönündeki bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yayınladı.

 

Denizli Valiliği Kumarhane ile ilgili şöyle bir açıklama yayınladı; Buldan İlçesi Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu’nun bahçesinin açık kumarhaneye çevrildiği yönündeki bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yapılması lüzumu oluşmuştur.

 

İlimiz Buldan İlçesinde Buldan Belediyesi tarafından 28-29-30 Haziran 2019 tarihlerinde “Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali” düzenlenmiştir. Bu festival sırasında Buldan İlçesi Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu okul bahçesi, Okul Aile Birliği tarafından; “Sadece Eğlence Amaçlı Lunapark Kurulumu Amacıyla Okul Bahçesi 28-29-30 Haziran 2019 tarihlerinde Kiraya Verilmesi” şeklindeki sözleşme ile kiraya verilmiştir.

 

Olayın gelişmesinin ardından İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce konu ile ilgili idari işlem başlatılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.