Denizli'de önce fırtına ardından kar yağışı geliyor

DENİZLİ 25.01.2021 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli'de önce fırtına ardından kar yağışı geliyor

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 9 ila 14 derece olurken, hava sağanak yağışlı olması beklenirken rüzgar güneyden 12/km sa hızında olması tahmin ediliyor. Meteorolojinin Sarı alarm verdiği Denizli’de bugün şiddetli fırtına ile birlikte yağış bekleniyor. Çarşamba günü karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, SARI İKAZ verilen Denizli’de bugün etkili olması beklenen kuvvetli fırtına ve yağış uyarısında, Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır ifadeleri kullanıldı.     Yağışlı bir haftanın yaşanacağı Denizli’de Çarşamba günü il genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba günü kent merkezi ve bazı ilçelerde karla karışık yağmur beklenirken diğer ilçelerde ise kar yapışı bekleniyor. Perşembe günü kent merkezinde hava parçalı bulutlu geçmesi beklenirken tüm ilçelerde kar yağışı devam edecek.   Hava olaylarında bir değişiklik görülmez ise Denizli’de 5 günlük hava raporu;     Denizli ve İlçelerinde 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 9 ila 14 derece olurken, hava sağanak yağışlı olması beklenirken rüzgar güneyden 12/km sa hızında olması tahmin ediliyor. Meteorolojinin Sarı alarm verdiği Denizli’de bugün şiddetli fırtına ile birlikte yağış bekleniyor. Çarşamba günü karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, SARI İKAZ verilen Denizli’de bugün etkili olması beklenen kuvvetli fırtına ve yağış uyarısında, Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır ifadeleri kullanıldı.

 

 

Yağışlı bir haftanın yaşanacağı Denizli’de Çarşamba günü il genelinde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba günü kent merkezi ve bazı ilçelerde karla karışık yağmur beklenirken diğer ilçelerde ise kar yapışı bekleniyor. Perşembe günü kent merkezinde hava parçalı bulutlu geçmesi beklenirken tüm ilçelerde kar yağışı devam edecek.

 

Hava olaylarında bir değişiklik görülmez ise Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

 

Denizli ve İlçelerinde 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.