Denizli’de önce rüzgar ardından yağış bekleniyor

DENİZLİ 26.09.2020 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de önce rüzgar ardından yağış bekleniyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 17 ila 34 derece arası olurken, rüzgar Güneybatıdan 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de öğleden sonra etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar için meteoroloji uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kuzey Ege’de bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Denizli’de ise öğleden sonra etkili olması beklenen kuvvetli rüzgarın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.   Denizli’de bugün etkili olacak kuvvetli rüzgarın, yarın ise sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.  Pazar günü beklenen sağanak yağış kent merkezi ile Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yağması bekleniyor. Her iki durumda da ulaşımda aksamaların yaşanacağı ön görülerek vatandaşların dikkatli olması istenildi.   Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmazsa Denizli'de 5 günlük hava raporu ise şöyle;    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 17 ila 34 derece arası olurken, rüzgar Güneybatıdan 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de öğleden sonra etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar için meteoroloji uyarıda bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kuzey Ege’de bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Denizli’de ise öğleden sonra etkili olması beklenen kuvvetli rüzgarın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

 

Denizli’de bugün etkili olacak kuvvetli rüzgarın, yarın ise sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.  Pazar günü beklenen sağanak yağış kent merkezi ile Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yağması bekleniyor. Her iki durumda da ulaşımda aksamaların yaşanacağı ön görülerek vatandaşların dikkatli olması istenildi.

 

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmazsa Denizli'de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.