Denizli’de orman yangını

ASAYİŞ 19.06.2016 - 01:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli’de orman yangını

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli’de orman yangını

Denizli Pamukkale ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle 1 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.  Yangın, dün saat 18.00 sıralarında Bağbaşı Kervansaray Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda çıktı. Sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüdü. Alevler ormanlık alanda yayılırken, ormanlık alana yakın olan evlerde yaşayanlar korku ve panik yaşadı.  İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık, Bağbaşı,Kınıklı şube ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın tamamen söndürüldü. Yangında 1 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğü belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli’de orman yangını

Denizli Pamukkale ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle 1 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

 Yangın, dün saat 18.00 sıralarında Bağbaşı Kervansaray Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda çıktı. Sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüdü. Alevler ormanlık alanda yayılırken, ormanlık alana yakın olan evlerde yaşayanlar korku ve panik yaşadı.

 İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık, Bağbaşı,Kınıklı şube ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.
Kısa sürede kontrol altına alınan yangın tamamen söndürüldü. Yangında 1 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.