Denizli'de otomobil bagajından ceset çıktı!

ASAYİŞ 24.03.2017 - 20:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de otomobil bagajından ceset çıktı!

Denizli Merkezefendi ilçesi'nde otomobilin bagajından erkek cesedi çıktı.

Denizli Merkezefendi İlçesine bağlı Altındere Mahallesi'nde park halinde otomobilin bagajından erkek cesedi bulundu.   Edinilen bilgiye göre Denizli Merkezefendi İlçesi Altındere Mahallesi'n de otomobilin bagajından çıkan erkek cesedinin Mustafa Ilcak ait olduğu tespit edildi.Erkek cesedinin 51 yaşında Mustafa Ilçak isimli kişinin cinayete kurban gittiği tahmin ediliyor.     Olayın ihbarı üzerine olay yerine gelen Polis,İtfaiye,sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme birimi Mustafa I.'nın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Maktülün ölüm nedeni henüz bilinmiyor,yapılacak otopsinin ardından olayın netliği belli olacak.   Olayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor.  
Denizli Merkezefendi ilçesi'nde otomobilin bagajından erkek cesedi çıktı.

Denizli Merkezefendi İlçesine bağlı Altındere Mahallesi'nde park halinde otomobilin bagajından erkek cesedi bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre Denizli Merkezefendi İlçesi Altındere Mahallesi'n de otomobilin bagajından çıkan erkek cesedinin Mustafa Ilcak ait olduğu tespit edildi.Erkek cesedinin 51 yaşında Mustafa Ilçak isimli kişinin cinayete kurban gittiği tahmin ediliyor.

 

 

Olayın ihbarı üzerine olay yerine gelen Polis,İtfaiye,sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme birimi Mustafa I.'nın cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Maktülün ölüm nedeni henüz bilinmiyor,yapılacak otopsinin ardından olayın netliği belli olacak.

 

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.