Denizli’de otomobil ile kendini uçurumdan attı, 1 yaralı

ASAYİŞ 09.08.2019 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de otomobil ile kendini uçurumdan attı, 1 yaralı

Denizli’nin Honaz ilçesinde seyir halindeki otomobil uçurumdan düştü. Kazada bir kişi yaralandı.  Edinilen bilgilere göre kaza, Kale mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Galip Tokgöz idaresindeki 06 DG 2890 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç uçurumdan düştü, sürücü Tokgöz yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ile sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yaralı sürücü araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.   İddialara göre, Galip Tokgöz bir süredir ayrı olduğu eşi ile telefonda tartıştıktan sonra otomobili ile yaklaşık 200 metre yükseklikten aşağıya sürdü. Takla atarak yuvarlanan otomobil bir ağaca takılarak ters bir şekilde kaldı. Arkasından gelen seyir halinde ki sürücüler ise çıkan toz bulutundan dolayı durarak baktı, durumdan şüphelenen vatandaşlar ise durumu emniyet güçlerine bildirdi.   Polis olayla ilgili inceleme başlattı.   

Denizli’nin Honaz ilçesinde seyir halindeki otomobil uçurumdan düştü. Kazada bir kişi yaralandı. 


Edinilen bilgilere göre kaza, Kale mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Galip Tokgöz idaresindeki 06 DG 2890 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç uçurumdan düştü, sürücü Tokgöz yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ile sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yaralı sürücü araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

 

İddialara göre, Galip Tokgöz bir süredir ayrı olduğu eşi ile telefonda tartıştıktan sonra otomobili ile yaklaşık 200 metre yükseklikten aşağıya sürdü. Takla atarak yuvarlanan otomobil bir ağaca takılarak ters bir şekilde kaldı. Arkasından gelen seyir halinde ki sürücüler ise çıkan toz bulutundan dolayı durarak baktı, durumdan şüphelenen vatandaşlar ise durumu emniyet güçlerine bildirdi.

 

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.