Denizli’de Otomobil İle Minibüs Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ 17.04.2019 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Otomobil İle Minibüs Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Acıpayam İlçesi Denizli- Antalya karayolu üzerinde Antalya’dan Denizli istikametine doğru seyir halindeki 20 AY 549 plakalı otomobil ile kavşaktan kontrolsüz geçen 20 E 3363 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil takla atarak ters durdu.       Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Kamil Y. yanında bulunan Durkadın Y. ve Ayşe Y. ile minibüs sürücüsü Nazmi U. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.     Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Acıpayam İlçesi Denizli- Antalya karayolu üzerinde Antalya’dan Denizli istikametine doğru seyir halindeki 20 AY 549 plakalı otomobil ile kavşaktan kontrolsüz geçen 20 E 3363 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil takla atarak ters durdu.

 

 

 

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Kamil Y. yanında bulunan Durkadın Y. ve Ayşe Y. ile minibüs sürücüsü Nazmi U. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.