Denizli'de otomobil ile ticari araç çarpıştı 3 yaralı

ASAYİŞ 24.06.2019 - 01:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otomobil ile ticari araç çarpıştı 3 yaralı

Denizli Tavas ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil, hafif ticari araca çarptı. Otomobil içerisinde sıkışan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza, Tavas İlçesi, Ulukent Mahallesi’nde akşam saatlerinde 18.10 sırılarında meydana geldi. İddiaya göre, Bayram D. idaresinde olan 20 HU 310 plakalı otomobil ile Emin U. yönetiminde olan 20 ACA 686 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Bayram D.'nin hafif ticari araca otomobilin durmaması sonucunda arka kısımdan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte otomobil içerisinde bulunan sürücü Bayram D. ile yanında bulunan Gülsüm D. ve Süleyman D. otomobil içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtararak 112 Acil sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Tavas ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil, hafif ticari araca çarptı. Otomobil içerisinde sıkışan 3 kişi hafif şekilde yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, kaza, Tavas İlçesi, Ulukent Mahallesi’nde akşam saatlerinde 18.10 sırılarında meydana geldi. İddiaya göre, Bayram D. idaresinde olan 20 HU 310 plakalı otomobil ile Emin U. yönetiminde olan 20 ACA 686 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Bayram D.'nin hafif ticari araca otomobilin durmaması sonucunda arka kısımdan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte otomobil içerisinde bulunan sürücü Bayram D. ile yanında bulunan Gülsüm D. ve Süleyman D. otomobil içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtararak 112 Acil sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.