Denizli’de otomobilin bagajından yılan çıktı

ASAYİŞ 07.07.2020 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de otomobilin bagajından yılan çıktı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde otomobilin bagaj kısmına giren yılan, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yakalanarak doğaya bırakıldı.   Olay, Pamukkale İlçesi, Asmalıevler Mahallesi 6638 sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre; İsmail S. ve kardeşi Hasan S. 15 AR 117 plakalı otomobilleri ile Honaz İlçesi’ne kiraz bahçesine giderek kiraz topladı. Bahçedeki işleri akşama kadar süren kardeşler, topladıkları kirazları otomobillerinin bagajına yerleştirdi. Asmalıevler’deki evlerinin önüne gelen iki kardeş topladıkları kirazları indirmek için otomobillerinin bagajını açınca neye uğradıklarını şaşırdı.     Otomobilin bagajında kiraz kasalarının arasında bir yılan olduğunu gören kardeşler hemen bagaj kapısını kapatarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yarım saatlik çalışmanın sonrasında yakaladıkları yılanı önce torbaya ardından plastik bir kaba koyarak doğaya salınmak üzere ormanlık araziye götürüldü.    

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde otomobilin bagaj kısmına giren yılan, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yakalanarak doğaya bırakıldı.

 

Olay, Pamukkale İlçesi, Asmalıevler Mahallesi 6638 sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre; İsmail S. ve kardeşi Hasan S. 15 AR 117 plakalı otomobilleri ile Honaz İlçesi’ne kiraz bahçesine giderek kiraz topladı. Bahçedeki işleri akşama kadar süren kardeşler, topladıkları kirazları otomobillerinin bagajına yerleştirdi. Asmalıevler’deki evlerinin önüne gelen iki kardeş topladıkları kirazları indirmek için otomobillerinin bagajını açınca neye uğradıklarını şaşırdı.

 

 

Otomobilin bagajında kiraz kasalarının arasında bir yılan olduğunu gören kardeşler hemen bagaj kapısını kapatarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yarım saatlik çalışmanın sonrasında yakaladıkları yılanı önce torbaya ardından plastik bir kaba koyarak doğaya salınmak üzere ormanlık araziye götürüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.