Denizli'de oy vermedi gerekçesiyle yaşlı adama darp iddiası

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de oy vermedi gerekçesiyle yaşlı adama darp iddiası

(İHA)-Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan yaşlı adamın yerel seçimlerde oy vermediği muhtar adayının taraftarları tarafından darp edildiği iddia edildi. Hastaneye kaldırılan adamın tedavisi devam ediyor.    Edinilen bilgiye göre, olay Acıpayam ilçesi Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzde 84 engelli raporu bulunan Remzi Eğitmenoğlu öğle saatlerinde çay içmek için kahvehaneye gitti. Eğitmenoğlu burada geçtiğimiz hafta sonu yapılan yerel seçimlerde muhtar adayı olan E.Ş.’nin taraftarları ile karşılaştı. Ardından taraflar arasında oy verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Eğitmenoğlu muhtar adayına oy vermediği gerekçesiyle Akif K. tarafından darp edildi. Kafasının çeşitli yerlerinden, el ve ayaklarından yaralanan yaşlı adam ise çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve serum bağlanan talihsiz adam hastanede müşahede altına alındı. Yaşlı adam ise nasıl dayak yediğini, yerlerde sürüklenip kafasına vurulduğunu yakınlarının çektiği videoda anlattı.  Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Eğitmenoğlu’nun hastanedeki tedavisinin ardından şikayetçi olacağı kaydedildi.     

(İHA)-Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan yaşlı adamın yerel seçimlerde oy vermediği muhtar adayının taraftarları tarafından darp edildiği iddia edildi. Hastaneye kaldırılan adamın tedavisi devam ediyor. 

 


Edinilen bilgiye göre, olay Acıpayam ilçesi Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzde 84 engelli raporu bulunan Remzi Eğitmenoğlu öğle saatlerinde çay içmek için kahvehaneye gitti. Eğitmenoğlu burada geçtiğimiz hafta sonu yapılan yerel seçimlerde muhtar adayı olan E.Ş.’nin taraftarları ile karşılaştı. Ardından taraflar arasında oy verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Eğitmenoğlu muhtar adayına oy vermediği gerekçesiyle Akif K. tarafından darp edildi. Kafasının çeşitli yerlerinden, el ve ayaklarından yaralanan yaşlı adam ise çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve serum bağlanan talihsiz adam hastanede müşahede altına alındı. Yaşlı adam ise nasıl dayak yediğini, yerlerde sürüklenip kafasına vurulduğunu yakınlarının çektiği videoda anlattı. 


Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Eğitmenoğlu’nun hastanedeki tedavisinin ardından şikayetçi olacağı kaydedildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.