Denizli'de Özel Çocuklara Gelen Özel Materyaller Sunuldu

EĞİTİM 25.02.2019 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Özel Çocuklara Gelen Özel Materyaller Sunuldu

Denizli'de 'Özel Çocuklara Özel Materyaller' sunuldu.Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından özel eğitim öğrencileri için üretilen materyaller Türkiye geneline gönderilmişti.     Denizli'ye gelen materyallerin dağıtımı İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi deposundan ilimiz genelindeki özel eğitim okulları ve özel eğitim sınıfları bulunan okullara başladı.Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Özel Çocuklara Özel Materyaller”lerini teslim alan Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okuluna gitti.   Denizli'de eğitim gören özel eğitim öğrencilerimizin kullanımı için toplam 75 Takım Eğitim Materyali geldiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Özel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce “Özel Çocuklara Özel Materyaller ” düşüncesiyle gönderilen materyaller, kurulan komisyon marifetiyle yapılmıştır. İlk etapta Özel Eğitim ve Uygulama Okullarımızın materyalleri dağıtık. Bugün ve yarın ilçelerimiz ve diğer okullarımızın materyalleri dağıtılmak suretiyle öğrencilerimize ulaşması sağlanacaktır.     Bu alanında bir ilk olma niteliği taşıyan materyaller okuma yazma, matematik, bilişsel beceriler, öz bakım, günlük yaşam, toplumsal uyum, sosyal iletişim vb. alanlarındaki becerilerin kazandırılmasına yönelik hazırlanmıştır. Alanda ilk olan bu çalışma ile Bakanlığımız ve Müdürlüğümüzün hedefi tüm engelli öğrencilerimiz için okullarımızı dünya standartlarında eğitim materyalleri ile donatarak okullarımızın kapısını mutluluğa açmaktır” dedi.

Denizli'de 'Özel Çocuklara Özel Materyaller' sunuldu.Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından özel eğitim öğrencileri için üretilen materyaller Türkiye geneline gönderilmişti.

 

 

Denizli'ye gelen materyallerin dağıtımı İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi deposundan ilimiz genelindeki özel eğitim okulları ve özel eğitim sınıfları bulunan okullara başladı.Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Özel Çocuklara Özel Materyaller”lerini teslim alan Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okuluna gitti.

 

Denizli'de eğitim gören özel eğitim öğrencilerimizin kullanımı için toplam 75 Takım Eğitim Materyali geldiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Özel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce “Özel Çocuklara Özel Materyaller ” düşüncesiyle gönderilen materyaller, kurulan komisyon marifetiyle yapılmıştır. İlk etapta Özel Eğitim ve Uygulama Okullarımızın materyalleri dağıtık. Bugün ve yarın ilçelerimiz ve diğer okullarımızın materyalleri dağıtılmak suretiyle öğrencilerimize ulaşması sağlanacaktır.

 

 

Bu alanında bir ilk olma niteliği taşıyan materyaller okuma yazma, matematik, bilişsel beceriler, öz bakım, günlük yaşam, toplumsal uyum, sosyal iletişim vb. alanlarındaki becerilerin kazandırılmasına yönelik hazırlanmıştır. Alanda ilk olan bu çalışma ile Bakanlığımız ve Müdürlüğümüzün hedefi tüm engelli öğrencilerimiz için okullarımızı dünya standartlarında eğitim materyalleri ile donatarak okullarımızın kapısını mutluluğa açmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.