Denizli’de Özel Hastane Kapanıyor

SAĞLIK 17.10.2019 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Özel Hastane Kapanıyor

Denizli'de 2001 yılından itibaren hizmet veren ve Denizli’nin ilk özel hastanelerinden olan Özel Ege Hastanesi, kapatma kararı aldı.   Hastanenin dün için hasta kabulü yapmayarak mevcut tedavi gören hastaların tedavilerine devam ettiği belirtildi. Yaklaşık 200 çalışanın olduğu hastanede, çalışanların büyük kısmına bugün için işe gelmemeleri söylendi. Hastanenin yataklı servisler ve yoğun bakım kısmındaki hastaların bir ay süreyle tedavilerinin devam edeceği ve süreç içerisinde başka hastanelere nakledileceği belirtildi.   SGK'ya dilekçe vererek anlaşmayı askıya almak istediğini belirten hastane, hasta kabulünü dünden itibaren durdurdu. Hastanede yataklı servisler ve yoğun bakım kısmında tedavi görenlerin ise süreç içerisinde başka hastanelere sevk edileceği öğrenildi. Hastanenin ekonomik sebeplerle kapatma kararı aldığı ileri sürüldü.   Öte yandan Sağlık Bakanlığı tarafında hastanenin böyle bir kapatma yapamayacağı, mevcut hastaların 1 ay süreyle devam etmesi gerektiği bildirildi. Hastanedeki mevcut hastaların tedavilerinin süreceği ve bu hastalarla ilgili çalışanların bu süre zarfında işlerine devam edeceği öğrenildi. 

Denizli'de 2001 yılından itibaren hizmet veren ve Denizli’nin ilk özel hastanelerinden olan Özel Ege Hastanesi, kapatma kararı aldı.

 

Hastanenin dün için hasta kabulü yapmayarak mevcut tedavi gören hastaların tedavilerine devam ettiği belirtildi. Yaklaşık 200 çalışanın olduğu hastanede, çalışanların büyük kısmına bugün için işe gelmemeleri söylendi. Hastanenin yataklı servisler ve yoğun bakım kısmındaki hastaların bir ay süreyle tedavilerinin devam edeceği ve süreç içerisinde başka hastanelere nakledileceği belirtildi.

 

SGK'ya dilekçe vererek anlaşmayı askıya almak istediğini belirten hastane, hasta kabulünü dünden itibaren durdurdu. Hastanede yataklı servisler ve yoğun bakım kısmında tedavi görenlerin ise süreç içerisinde başka hastanelere sevk edileceği öğrenildi. Hastanenin ekonomik sebeplerle kapatma kararı aldığı ileri sürüldü.

 

Öte yandan Sağlık Bakanlığı tarafında hastanenin böyle bir kapatma yapamayacağı, mevcut hastaların 1 ay süreyle devam etmesi gerektiği bildirildi. Hastanedeki mevcut hastaların tedavilerinin süreceği ve bu hastalarla ilgili çalışanların bu süre zarfında işlerine devam edeceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.