Denizli'de park halindeki motosiklete çarptı 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2019 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de park halindeki motosiklete çarptı 1 ölü, 1 yaralı

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen kazada yol kenarına fırlayan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.   Edinilen bilgilere göre kaza, Honaz ilçesi Aşağıdere Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, Enver Ç. idaresindeki 03 LV 185 plakalı otomobil, Ömer Sağlam idaresindeki 15 AP 175 plakalı, dolmuş durağında bekleyen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ömer Sağlam yol kenarına savruldu. Enver Ç. idaresindeki otomobil ise çarpışmanın şiddeti ile savrularak yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yol kenarına savrulan Sağlam'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Enver Ç. ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.   

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen kazada yol kenarına fırlayan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Honaz ilçesi Aşağıdere Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, Enver Ç. idaresindeki 03 LV 185 plakalı otomobil, Ömer Sağlam idaresindeki 15 AP 175 plakalı, dolmuş durağında bekleyen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ömer Sağlam yol kenarına savruldu. Enver Ç. idaresindeki otomobil ise çarpışmanın şiddeti ile savrularak yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yol kenarına savrulan Sağlam'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Enver Ç. ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.