Denizli'de Park Halindeki otomobile çarpıp kaçtı

ASAYİŞ 11.03.2019 - 21:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Park Halindeki otomobile çarpıp kaçtı

Denizli Çameli İlçesi'nde hızla ilerleyen bir otomobil, park halindeki otomobile çarpıp kaçtı.   Edinilen bilgilere göre,kaza, Çameli ilçesi Yeni Mahalle Osman Yılmaz Caddesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde meydana geldi. Sokağa hızla giren bir otomobil, Hasbi Kaya isimsinde ki vatandaşa ait 48 RE 024 plakalı park halinde bulunan otomobiline plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı ve kaçtı. Çarpmanın etkisiyle Kaya'ya ait otomobil el freni çekili olmasına rağmen yerinden hareket etti ve birkaç metre geriye doğru gitti. Olayın ardından şikayetçi olan Kaya'nın aracında maddi hasar meydana geldiği görüldü. Çarpma esnasında otomobilden kopan parçalar üzerinden ve çevredeki güvenlik kameralarından araca ve sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlatıldı.  

Denizli Çameli İlçesi'nde hızla ilerleyen bir otomobil, park halindeki otomobile çarpıp kaçtı.

 

Edinilen bilgilere göre,kaza, Çameli ilçesi Yeni Mahalle Osman Yılmaz Caddesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde meydana geldi. Sokağa hızla giren bir otomobil, Hasbi Kaya isimsinde ki vatandaşa ait 48 RE 024 plakalı park halinde bulunan otomobiline plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı ve kaçtı. Çarpmanın etkisiyle Kaya'ya ait otomobil el freni çekili olmasına rağmen yerinden hareket etti ve birkaç metre geriye doğru gitti.

Olayın ardından şikayetçi olan Kaya'nın aracında maddi hasar meydana geldiği görüldü.

Çarpma esnasında otomobilden kopan parçalar üzerinden ve çevredeki güvenlik kameralarından araca ve sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.