Denizli'de Plastik Kasa Fabrikasında Yangın

DENİZLİ 30.01.2019 - 01:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Plastik Kasa Fabrikasında Yangın

Denizli Çivril İlçesi'nde bulunan tek katlı bir plastik kasa fabrikasında yangın çıktı. Alev alev yanan fabrika, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 buçuk saatlik müdahalesi ile söndürüldü.     Denizli Çivril İlçesi Kızılcasöğüt Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesinde ki tek katlı plastik kasa üretimi yapan fabrikada yangın çıktı.     Yangın, saat 22:45 sıralarında Kızılcasöğüt Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan tek  katlı plastik kasa üretim fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre 2 bin 900 metrekare alana sahip plastik kasa üretimi yapan fabrikada başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın fabrikanın iç kısımlarına doğru yayıldı.       Yangın nedeniyle fabrika içerisinde küçük patlamalar meydana gelirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren müdahale sonucu söndürülen yangın da itfaiye ekipleri fabrika içerisinde soğutma çalışması yaptı. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangın sonrası fabrikada maddi hasar meydana geldi. Fabrikada hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Denizli Çivril İlçesi'nde bulunan tek katlı bir plastik kasa fabrikasında yangın çıktı. Alev alev yanan fabrika, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 buçuk saatlik müdahalesi ile söndürüldü.

 

 

Denizli Çivril İlçesi Kızılcasöğüt Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesinde ki tek katlı plastik kasa üretimi yapan fabrikada yangın çıktı.

 

 

Yangın, saat 22:45 sıralarında Kızılcasöğüt Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan tek  katlı plastik kasa üretim fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre 2 bin 900 metrekare alana sahip plastik kasa üretimi yapan fabrikada başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın fabrikanın iç kısımlarına doğru yayıldı.

 

 

 

Yangın nedeniyle fabrika içerisinde küçük patlamalar meydana gelirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren müdahale sonucu söndürülen yangın da itfaiye ekipleri fabrika içerisinde soğutma çalışması yaptı. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangın sonrası fabrikada maddi hasar meydana geldi.

Fabrikada hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.