Denizli'de Polis Teşkilatının 173. yıldonümü kutlandı

DENİZLİ 10.04.2018 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Polis Teşkilatının 173. yıldonümü kutlandı

Denizli’de Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Valilik önünde başlayan kutlamalar, motorize ve araçlı ekiplerin Gazi Bulvarı’nda geçişiyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi önünde motorize ekiplerin ay-yıldız figürü oluşturması ile devam etti.   Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutlamaları çerçevesinde bugün Denizli Valiliği’nde bulunan Atatürk anıtı önünde çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Emniyet Teşkilatı ve siyasi parti temsilcileri katıldı.   Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü çelengi  Mevlüt Demir tarafından anıta konuldu. Çelenk koyma töreninin ardından bir konuşma yapan Demir, 10 Nisan 1845 yılında kurularak 172 yıllık maziyi geride bırakan emniyet teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamanın guru ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.   Törenin ardından Emniyet Müdürü Demir ve beraberindeki emniyet mensupları, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Emniyet Müdürlüğü motorize ve araçlı ekipler Gazi Bulvarı’nda geçişi sırasında vatandaşlar alkış aldı. Daha sonra bir grup motorize ekipleri Büyükşehir Belediyesi önünde ay-yıldızlı figür oluşturdu. Kutlamalar gün içerisinde devam edecek.            

Denizli’de Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Valilik önünde başlayan kutlamalar, motorize ve araçlı ekiplerin Gazi Bulvarı’nda geçişiyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi önünde motorize ekiplerin ay-yıldız figürü oluşturması ile devam etti.

 

Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutlamaları çerçevesinde bugün Denizli Valiliği’nde bulunan Atatürk anıtı önünde çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Emniyet Teşkilatı ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü çelengi  Mevlüt Demir tarafından anıta konuldu. Çelenk koyma töreninin ardından bir konuşma yapan Demir, 10 Nisan 1845 yılında kurularak 172 yıllık maziyi geride bırakan emniyet teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamanın guru ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Törenin ardından Emniyet Müdürü Demir ve beraberindeki emniyet mensupları, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Emniyet Müdürlüğü motorize ve araçlı ekipler Gazi Bulvarı’nda geçişi sırasında vatandaşlar alkış aldı. Daha sonra bir grup motorize ekipleri Büyükşehir Belediyesi önünde ay-yıldızlı figür oluşturdu. Kutlamalar gün içerisinde devam edecek.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.