Denizli’de polisleri duygulandıran kavga!

DENİZLİ 10.04.2020 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de polisleri duygulandıran kavga!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde çıkan kavgaya müdahale etmek için olay yerine gelen polis ekiplerine mahallenin gençleri tarafından sürpriz yapıldı. Çıkan kavga olay anlaşıldıktan sonra tatlı sonla bitti.   Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bir grup genç, yanlarına getirdikleri sopalarla kavga etmeye başladı. Ardından başka bir vatandaş ise Emniyet güçlerini arayarak durumu polisi bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan emniyet güçleri polis aracından inerek kavga eden gençlere müdahale etmek için yanaştığı sırada gerçek ortaya çıktı.   Gençler ve sokak sakinleri Türk Polis Teşkilatının 175.kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle polislere bir sürpriz hazırlamıştı. Polisler gençlere yaklaşmaya başladığında tiyatroyu bırakan gençler, balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlar ve karşı kaldırımdan olanı biteni seyreden kişiler alkışlamaya başladı. Ardından gençlerin önceden hazırlamış olduğu pasta sürprizi ile kutlama devam edildi. Hazırlanan bu sürpriz kaşısın da önce şaşkınlık yaratan ardından ise duygulandıran anlar yaşandı.   Meydana gelen kavganın bir şakadan ibaret olduğu merkeze de bildirilince ekipler de rahat bir nefes aldı. Yaşananlar ise kameralara işte böyle yansıdı. Polisler ise sosyal mesafe uyarısında bulunmayı ihmal etmedi.      Kaynak:merciulukus.tv

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde çıkan kavgaya müdahale etmek için olay yerine gelen polis ekiplerine mahallenin gençleri tarafından sürpriz yapıldı. Çıkan kavga olay anlaşıldıktan sonra tatlı sonla bitti.

 

Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bir grup genç, yanlarına getirdikleri sopalarla kavga etmeye başladı. Ardından başka bir vatandaş ise Emniyet güçlerini arayarak durumu polisi bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan emniyet güçleri polis aracından inerek kavga eden gençlere müdahale etmek için yanaştığı sırada gerçek ortaya çıktı.

 

Gençler ve sokak sakinleri Türk Polis Teşkilatının 175.kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle polislere bir sürpriz hazırlamıştı. Polisler gençlere yaklaşmaya başladığında tiyatroyu bırakan gençler, balkon ve pencerelere çıkan vatandaşlar ve karşı kaldırımdan olanı biteni seyreden kişiler alkışlamaya başladı. Ardından gençlerin önceden hazırlamış olduğu pasta sürprizi ile kutlama devam edildi. Hazırlanan bu sürpriz kaşısın da önce şaşkınlık yaratan ardından ise duygulandıran anlar yaşandı.

 

Meydana gelen kavganın bir şakadan ibaret olduğu merkeze de bildirilince ekipler de rahat bir nefes aldı. Yaşananlar ise kameralara işte böyle yansıdı. Polisler ise sosyal mesafe uyarısında bulunmayı ihmal etmedi. 

 

 

Kaynak:merciulukus.tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.