Denizli'de Ramazan ayının gelmesiyle tatlı satışları arttı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2019 - 17:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Ramazan ayının gelmesiyle tatlı satışları arttı

Denizli’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tatlı satışları artarken vatandaşların en çok tercih ettiği tatlı tulumba oldu.    Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Denizli’de tatlıcıları tatlı bir telaş sararken tatlı satışlarında ilk günden artış yaşandı. Sofralarını iftar sonrası tatlandırmak isteyen vatandaşlar, tatlıcıların yolunu tuttu. Hareketli günlerin yaşandığı Bayramyeri Meydanında en çok tüketilen tatlılardan olan tulumba tatlısı uygun fiyatlı olması nedeniyle yoğun talep görüyor. 13 TL’den satışa sunulan tulumba tatlısının ardından baklavalar da talep gören tatlıların başında yer alıyor.  Ramazan ayının diğer vazgeçilmezi olan lokma tatlısı ise 11 TL’den satışa çıkarken, ev baklavası 70 TL fıstıklı baklava ise 90 TL’den satılmaya başlandı.   

Denizli’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tatlı satışları artarken vatandaşların en çok tercih ettiği tatlı tulumba oldu. 

 


Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Denizli’de tatlıcıları tatlı bir telaş sararken tatlı satışlarında ilk günden artış yaşandı. Sofralarını iftar sonrası tatlandırmak isteyen vatandaşlar, tatlıcıların yolunu tuttu. Hareketli günlerin yaşandığı Bayramyeri Meydanında en çok tüketilen tatlılardan olan tulumba tatlısı uygun fiyatlı olması nedeniyle yoğun talep görüyor. 13 TL’den satışa sunulan tulumba tatlısının ardından baklavalar da talep gören tatlıların başında yer alıyor. 
Ramazan ayının diğer vazgeçilmezi olan lokma tatlısı ise 11 TL’den satışa çıkarken, ev baklavası 70 TL fıstıklı baklava ise 90 TL’den satılmaya başlandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.