Denizli’de Ramazan pidesi bu fiyattan satılacak!

DENİZLİ 12.05.2018 - 07:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Ramazan pidesi bu fiyattan satılacak!

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaklaşan Ramazan ayı öncesi iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pide fiyatlarının belirlendiğini kaydederek, 300 gramlık susamlı 1.75 kuruştan satılacağını kaydetti.  Pide fiyatları ile ilgili yazılı açıklama yapan Bekir Karadaban, pide fiyatlarının 2 yıldan bu yanan değişmediğini hatırlatarak, bu sene ise yapılan maliyet hesaplamaları sonrası fiyatın 1.75 kuruş olarak belirlendiğini dile getirdi. Karadaban, “Halkımızın tamamının Ramazan ayı boyunca pideyi kolaylıkla almalarını sağlamak amacıyla artan hammadde ve işçilik maliyetlerine rağmen hem gramajı, hem de fiyatıyla uygun olanen ince hesaplara dayanan bir maliyet çıkardık. Belirlenen Ramazan pidesi fiyatları Ege Bölgesi’nin en ucuz fiyatları arasındadır. Halkımızdan beklentimiz pazar yerlerinde açıkta satılan ve diğer illerden gelen araç içerisinde satılan pidelere itibar etmemeleri bakkal, market, ekmek fırınlarından ve pideci esnafımızdan sıcak olarak pideleri almalarıdır. Ekmek hayattır, insanlar hayatlarını ekmek parası üzerine kurmuşlardır.   Tüketicilerimizin israfa daha çok önem verip, pideyi günlük tüketebilecekleri kadar almalarını rica eder, Ramazan ayının Denizlimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. 

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaklaşan Ramazan ayı öncesi iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pide fiyatlarının belirlendiğini kaydederek, 300 gramlık susamlı 1.75 kuruştan satılacağını kaydetti. 


Pide fiyatları ile ilgili yazılı açıklama yapan Bekir Karadaban, pide fiyatlarının 2 yıldan bu yanan değişmediğini hatırlatarak, bu sene ise yapılan maliyet hesaplamaları sonrası fiyatın 1.75 kuruş olarak belirlendiğini dile getirdi. Karadaban, “Halkımızın tamamının Ramazan ayı boyunca pideyi kolaylıkla almalarını sağlamak amacıyla artan hammadde ve işçilik maliyetlerine rağmen hem gramajı, hem de fiyatıyla uygun olanen ince hesaplara dayanan bir maliyet çıkardık. Belirlenen Ramazan pidesi fiyatları Ege Bölgesi’nin en ucuz fiyatları arasındadır. Halkımızdan beklentimiz pazar yerlerinde açıkta satılan ve diğer illerden gelen araç içerisinde satılan pidelere itibar etmemeleri bakkal, market, ekmek fırınlarından ve pideci esnafımızdan sıcak olarak pideleri almalarıdır. Ekmek hayattır, insanlar hayatlarını ekmek parası üzerine kurmuşlardır.

 

Tüketicilerimizin israfa daha çok önem verip, pideyi günlük tüketebilecekleri kadar almalarını rica eder, Ramazan ayının Denizlimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.