Denizli'de Rehber öğretmenlerine özel toplantı

EĞİTİM 01.05.2019 - 13:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Rehber öğretmenlerine özel toplantı

Denizli'de görevli rehber öğretmenlerine imam hatip okullarının tanıtımı Bereketli İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapıldı.     Denizli İmam Hatip okulları tanıtım toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı. İmam hatip okullarının tanıtım toplantıları; okul müdürlerine,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine ve son olarak da Rehber Öğretmenlere yönelik gerçekleştirildi. Toplantılarda imam hatipleri okullarının durumu ve imam hatip ortaokullarının 2023 Eğitim Vizyon belgesindeki hedef ve amaçları konusunda bilgiler verildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Oğuz konuşmasında “Rehber öğretmenlerimizin okullardaki çalışma ortamlarının daha donanımlı ve ulaşılabilir olması konusunda büyük mesafeler kat ettik. Rehber öğretmenlerimiz okullarımızın çözüm merkezleridir.Okullarımızın tanıtımında rehber öğretmenlerönemli rol almaktadır. Öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirmelerine ışık tutacak sizlersiniz. Sizlerin çalışmaları ve gayretleri ile gençlerimiz ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda mutlu seçimler yapacaktır” dedi.  

Denizli'de görevli rehber öğretmenlerine imam hatip okullarının tanıtımı Bereketli İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapıldı.

 

 

Denizli İmam Hatip okulları tanıtım toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı.

İmam hatip okullarının tanıtım toplantıları; okul müdürlerine,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine ve son olarak da Rehber Öğretmenlere yönelik gerçekleştirildi. Toplantılarda imam hatipleri okullarının durumu ve imam hatip ortaokullarının 2023 Eğitim Vizyon belgesindeki hedef ve amaçları konusunda bilgiler verildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Oğuz konuşmasında “Rehber öğretmenlerimizin okullardaki çalışma ortamlarının daha donanımlı ve ulaşılabilir olması konusunda büyük mesafeler kat ettik. Rehber öğretmenlerimiz okullarımızın çözüm merkezleridir.Okullarımızın tanıtımında rehber öğretmenlerönemli rol almaktadır. Öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirmelerine ışık tutacak sizlersiniz. Sizlerin çalışmaları ve gayretleri ile gençlerimiz ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda mutlu seçimler yapacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.