Denizli'de restaurantta çıkan olayın zanlısı tutuklandı

ASAYİŞ 13.12.2018 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de restaurantta çıkan olayın zanlısı tutuklandı

  Denizli Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesinde bir restaurantta çıkan kavga olayı neticesinde S.D. isimli şahış ateşli silah ile yaralanmıştı, Haydar V. isimli şahış ise ateşli silahla ateş edilmek suretiyle hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yapılan araştırmalar sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen R.A. ve M.Ç. isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yakalanarak Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan, R.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, M.Ç ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.  

 

Denizli Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesinde bir restaurantta çıkan kavga olayı neticesinde S.D. isimli şahış ateşli silah ile yaralanmıştı, Haydar V. isimli şahış ise ateşli silahla ateş edilmek suretiyle hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili yapılan araştırmalar sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen R.A. ve M.Ç. isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yakalanarak Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan, R.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, M.Ç ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.