Denizli'de sabah göz gözü görmüyordu!

DENİZLİ 22.01.2019 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sabah göz gözü görmüyordu!

Denizli'de ve kent merkezinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin yer yer 20 metrenin altına düştüğü otoyollarda, sürücüler zor anlar yaşadı.     Denizli kent merkezinde sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren yoğun sis sürücülere zor anlar yaşattı. Özellikle merkezde etkili olan sis nedeniyle Denizli-Ankara karayolu, Denizli-İzmir-Aydın, Denizli-Antalya krayolunda seyir halindeki sürücüler zor anlar yaşadı. Şehir merkezinde cadde ve sokakları kaplayan sis nedeniyle görüş mesafeleri önemli ölçüde düştü.   Karayollarında etkisini sürdüren sisli bölgeler; Akhan Mahallesi'nden Organize Sanayi Bölgesi, Karakurt Mahallesi'nden Honaz İlçesine, Sarayköy İlçesine uzanan karayolunda, Pamukkale Turizm bölgesi,  sisin ilerme noktası olarak Ankara yönüne doğru dağılmaktadır. Şehir içinde ise rakım düşük bölgelerde etkisini hala daha sürdürmektedir.   İşte Güncel Durum Fotoğrafları:  

Denizli'de ve kent merkezinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin yer yer 20 metrenin altına düştüğü otoyollarda, sürücüler zor anlar yaşadı.

 

 

Denizli kent merkezinde sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren yoğun sis sürücülere zor anlar yaşattı. Özellikle merkezde etkili olan sis nedeniyle Denizli-Ankara karayolu, Denizli-İzmir-Aydın, Denizli-Antalya krayolunda seyir halindeki sürücüler zor anlar yaşadı. Şehir merkezinde cadde ve sokakları kaplayan sis nedeniyle görüş mesafeleri önemli ölçüde düştü.

 

Karayollarında etkisini sürdüren sisli bölgeler;

Akhan Mahallesi'nden Organize Sanayi Bölgesi, Karakurt Mahallesi'nden Honaz İlçesine, Sarayköy İlçesine uzanan karayolunda, Pamukkale Turizm bölgesi,  sisin ilerme noktası olarak Ankara yönüne doğru dağılmaktadır. Şehir içinde ise rakım düşük bölgelerde etkisini hala daha sürdürmektedir.

 

İşte Güncel Durum Fotoğrafları:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.