Denizli'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

DENİZLİ 13.09.2020 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağan yağmur suları sel oluştururken, alt yapı çalışmaları yapılan bölgelerde yağış nedeniyle 1 metreden derin çukrular oluştu.   Kentte dün akşam saatlerinde aniden başlayan ve şiddetini artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri adeta dereye dönüştü. Yağışa hazırlıksız yakalananlar otobüs durakları ile iş yerlerinin tentelerinin altına sığınmak zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar ise yağmura aldırış etmeden dere gibi akan suların içinden dizlerine kadar gelen suların içinden geçerek karşıya geçti. Yağışta çukura düşerek mahsur kalan otomobil, çekici yardımıyla çıkarıldı.     Yağmur nedeniyle, birçok yerde olduğu gibi Çınar, Atatürk Caddessi,  Acıpayam yolu Ulus kavşağında oluşan su birikintisi sürücülere zor anlar yaşattı, trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi. Alt yapı çalışmalarının yapıldığı Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe bölgelerinde ise etkili olan yağış nedeniyle derin çukurlar oluştu. Yağmur sularının götürdüğü kum ve topraklar nedeniyle kapatılan logarlar ortaya çıkarken büyük çukurların oluştuğu sokaklara araçlar giremedi. Bazı vatandaşlar ise yağmur nedeniyle açılan çukurlara araçlar düşmesin diye nöbet bekledi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri, su baskınlarına karşı cadde ve sokaklardaki rögar kapaklarını temizleme çalışması nın yanı sıra büyük çukurların oluştuğu sokak ve caddelere uyarı levhaları koydu.        

Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağan yağmur suları sel oluştururken, alt yapı çalışmaları yapılan bölgelerde yağış nedeniyle 1 metreden derin çukrular oluştu.

 

Kentte dün akşam saatlerinde aniden başlayan ve şiddetini artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri adeta dereye dönüştü. Yağışa hazırlıksız yakalananlar otobüs durakları ile iş yerlerinin tentelerinin altına sığınmak zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar ise yağmura aldırış etmeden dere gibi akan suların içinden dizlerine kadar gelen suların içinden geçerek karşıya geçti. Yağışta çukura düşerek mahsur kalan otomobil, çekici yardımıyla çıkarıldı.

 

 

Yağmur nedeniyle, birçok yerde olduğu gibi Çınar, Atatürk Caddessi,  Acıpayam yolu Ulus kavşağında oluşan su birikintisi sürücülere zor anlar yaşattı, trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi. Alt yapı çalışmalarının yapıldığı Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe bölgelerinde ise etkili olan yağış nedeniyle derin çukurlar oluştu. Yağmur sularının götürdüğü kum ve topraklar nedeniyle kapatılan logarlar ortaya çıkarken büyük çukurların oluştuğu sokaklara araçlar giremedi. Bazı vatandaşlar ise yağmur nedeniyle açılan çukurlara araçlar düşmesin diye nöbet bekledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri, su baskınlarına karşı cadde ve sokaklardaki rögar kapaklarını temizleme çalışması nın yanı sıra büyük çukurların oluştuğu sokak ve caddelere uyarı levhaları koydu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.