Denizli’de sağanak yağış

DENİZLİ 27.03.2020 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de sağanak yağış

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı en düşük 10 en yüksek 17 derece hava sağanak yağışlı rüzgar batıdan 3 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Yağışlı bir haftanın beklendiği Denizli’de hava sıcaklıkları 3 ila 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamada sağanak yağışın etkili olacağı Ege Bölgesi’nde sıcaklıkların 3 ila 4 derece düşmesi bekleniyor. Denizli’de de sağanak yağış ve hafif sağanak yağışlı olması beklenen yağışlar bugün öğle saatlerine doğru etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Denizli’nin tüm ilçelerinde de beklenen yağışlar bugün ile birlikte hafta sonu devam edecek. Pazartesi çok bulutlu olması beklenen havanın Salı günü tekrar sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının düşeceği Denizli’de, Çameli’de hava sıcaklıkları sıfır (0) dereceye kadar düşecek.   Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise Denizli kent merkezinde 5 günlük hava raporu şu şekilde;     On dokuz (19) ilçede beş gün süresince beklenen hava durumlarının şu şekilde olması bekleniyor;   ACIPAYAM   BABADAĞ   BAKLAN   BEKİLLİ   BEYAĞAÇ   BOZKURT   BULDAN   ÇAL   ÇAMELİ   ÇARDAK   ÇİVRİL   GÜNEY   HONAZ   KALE   MERKEZEFENDİ   PAMUKKALE   SARAYKÖY   SERİNHİSAR   TAVAS  

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı en düşük 10 en yüksek 17 derece hava sağanak yağışlı rüzgar batıdan 3 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Yağışlı bir haftanın beklendiği Denizli’de hava sıcaklıkları 3 ila 4 derece düşeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamada sağanak yağışın etkili olacağı Ege Bölgesi’nde sıcaklıkların 3 ila 4 derece düşmesi bekleniyor. Denizli’de de sağanak yağış ve hafif sağanak yağışlı olması beklenen yağışlar bugün öğle saatlerine doğru etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Denizli’nin tüm ilçelerinde de beklenen yağışlar bugün ile birlikte hafta sonu devam edecek. Pazartesi çok bulutlu olması beklenen havanın Salı günü tekrar sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının düşeceği Denizli’de, Çameli’de hava sıcaklıkları sıfır (0) dereceye kadar düşecek.

 

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise Denizli kent merkezinde 5 günlük hava raporu şu şekilde;

 

 

On dokuz (19) ilçede beş gün süresince beklenen hava durumlarının şu şekilde olması bekleniyor;

 

ACIPAYAM

 

BABADAĞ

 

BAKLAN

 

BEKİLLİ

 

BEYAĞAÇ

 

BOZKURT

 

BULDAN

 

ÇAL

 

ÇAMELİ

 

ÇARDAK

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

HONAZ

 

KALE

 

MERKEZEFENDİ

 

PAMUKKALE

 

SARAYKÖY

 

SERİNHİSAR

 

TAVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.