Denizli’de sağanak yağış etkili olacak

DENİZLİ 29.04.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de sağanak yağış etkili olacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 12 ila 26 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu, rüzgar kuzeybatıdan 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de güneşli geçen havanın yerini sağanak yağışa bırakacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün Denizli genelinde havanın parçalı bulutlu olacağı beklenirken, Perşembe ve Pazar günü gök gürültülü ve sağanak yağış olması bekleniyor. Kent merkezi ve tüm ilçelerinde etkili olması beklenen yağışların yeni haftada devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmeyen Denizli’de rüzgarında etkisini göstermesi bekleniyor.   Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaması durumunda Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;     İLÇELERDE HAVA DURUMU   ACIPAYAM   BABADAĞ   BAKLAN   BEKİLLİ   BEYAĞAÇ   BOZKURT   BULDAN   ÇAL   ÇAMELİ   ÇARDAK   ÇİVRİL   GÜNEY   HONAZ   KALE   MERKEZEFENDİ   PAMUKKALE   SARAYKÖY   SERİNHİSAR   TAVAS  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 12 ila 26 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu, rüzgar kuzeybatıdan 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de güneşli geçen havanın yerini sağanak yağışa bırakacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün Denizli genelinde havanın parçalı bulutlu olacağı beklenirken, Perşembe ve Pazar günü gök gürültülü ve sağanak yağış olması bekleniyor. Kent merkezi ve tüm ilçelerinde etkili olması beklenen yağışların yeni haftada devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmeyen Denizli’de rüzgarında etkisini göstermesi bekleniyor.

 

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaması durumunda Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

 

İLÇELERDE HAVA DURUMU

 

ACIPAYAM

 

BABADAĞ

 

BAKLAN

 

BEKİLLİ

 

BEYAĞAÇ

 

BOZKURT

 

BULDAN

 

ÇAL

 

ÇAMELİ

 

ÇARDAK

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

HONAZ

 

KALE

 

MERKEZEFENDİ

 

PAMUKKALE

 

SARAYKÖY

 

SERİNHİSAR

 

TAVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.