Denizli'de sağanak yağış uyarısı!

DENİZLİ 24.10.2017 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de sağanak yağış uyarısı!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 8 ile 20 derece arasında değişirken, bugün ve yarın (Çarşamba) yer yer sağanak yağış gözleniyor. Yetkililer özellikle öğle saatlerinde etkisini gösterecek sağanak  ve gök gürültülü yağış konusunda uyarıda bulundu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli çevrelerinde bugün sabah saatlerinde başlayacak yağışların; öğle saatlerinden sonra batı ve güney kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle sabah ve öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde Denizli'nin güney İlçeleri Kale, Tavas, Serinhisar, Sarayköy, Babadağ, özellikle Çameli İlçesi’nde görülebilecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ( 21-50 ) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım, Ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.   Yetkililer bugünden itibaren 2 gün yağış beklendiği, tarım ve balıkçılıkla uğraşan çiftecilerin gerekli önlemlerini almalarını özellikle balık çiftliklerinin yoğun olduğu, Çameli ilçesi; Elmalı, Taşçılar, Kirazlıyayla, Sarıkavak mahallelerinde balık İşletmelerinin ve Dağlık ve yüksek kesimlerden ulaşımlarını sağlayan araç sürücülerin dikkatli olmaları konusunda tedbirlerini almalarını bildirdi.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 8 ile 20 derece arasında değişirken, bugün ve yarın (Çarşamba) yer yer sağanak yağış gözleniyor. Yetkililer özellikle öğle saatlerinde etkisini gösterecek sağanak  ve gök gürültülü yağış konusunda uyarıda bulundu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli çevrelerinde bugün sabah saatlerinde başlayacak yağışların; öğle saatlerinden sonra batı ve güney kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle sabah ve öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde Denizli'nin güney İlçeleri Kale, Tavas, Serinhisar, Sarayköy, Babadağ, özellikle Çameli İlçesi’nde görülebilecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ( 21-50 ) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım, Ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

 

Yetkililer bugünden itibaren 2 gün yağış beklendiği, tarım ve balıkçılıkla uğraşan çiftecilerin gerekli önlemlerini almalarını özellikle balık çiftliklerinin yoğun olduğu, Çameli ilçesi; Elmalı, Taşçılar, Kirazlıyayla, Sarıkavak mahallelerinde balık İşletmelerinin ve Dağlık ve yüksek kesimlerden ulaşımlarını sağlayan araç sürücülerin dikkatli olmaları konusunda tedbirlerini almalarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.