Denizli'de sağanak yağış uyarısı!

DENİZLİ 30.04.2018 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sağanak yağış uyarısı!

Denizli’de hava sıcaklığının bugün en düşük 17 en yüksek 31 derece olması bekleniyor. Denizli’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Güneybatı yönünden 11 km/sa hızında esecek. Yapılan son değerlendirmelere göre;  öğle saatlerinden sonra Denizli’nin, güneydoğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Pazartesi (bugün) ve Salı günü yer yer gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde yağmur yağacağı gözlemleniyor.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;     Bazı ilçelerde hava sıcaklığı;   Pamukkale: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 15 ila 32 derece Merkezefendi: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 17 ila 31 derece Acıpayam: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 11 ila 27 derece Çameli: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 8 ila 27 derece Çardak: Parçalı bulutlu 9 ila 28 derece Tavas: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 7 ila 26 derece Sarayköy: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 16 ila 34 derece Bozkurt: Parçalı bulutlu 11 ila 29 derece  

Denizli’de hava sıcaklığının bugün en düşük 17 en yüksek 31 derece olması bekleniyor. Denizli’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Güneybatı yönünden 11 km/sa hızında esecek.


Yapılan son değerlendirmelere göre;  öğle saatlerinden sonra Denizli’nin, güneydoğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Pazartesi (bugün) ve Salı günü yer yer gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde yağmur yağacağı gözlemleniyor.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

 

Bazı ilçelerde hava sıcaklığı;

 

Pamukkale: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 15 ila 32 derece

Merkezefendi: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 17 ila 31 derece

Acıpayam: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 11 ila 27 derece

Çameli: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 8 ila 27 derece

Çardak: Parçalı bulutlu 9 ila 28 derece

Tavas: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 7 ila 26 derece

Sarayköy: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 16 ila 34 derece

Bozkurt: Parçalı bulutlu 11 ila 29 derece

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.