Denizli'de sağanak yağış uyarısı!

DENİZLİ 26.04.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sağanak yağış uyarısı!

Denizli kent merkezinde hava parçalı bulutlu gözlemlenirken hava sıcaklığı 15 ila 26 derece arası değişiyor. Meteoroloji verilerine göre kent merkezinde öğleden sonra gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.   Denizli kent merkezinde kısa süreliğine yaşanacak gök gürültülü ve sağanak yağış ilçelerde gün boyu etkisini sürdürecek.   Meteoroloji’den Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Konya, Karaman, Niğde, Mersin ve Adana çevreleri ile Aydın'ın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.   TOZ AŞIMI UYARISI! Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi, Ege ve Akdeniz'in batısında toz taşınımı bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.  Rüzgarın ise genellikle doğu ve kuzeydoğu yönlerden, Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer güneybatıdan hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 

Denizli kent merkezinde hava parçalı bulutlu gözlemlenirken hava sıcaklığı 15 ila 26 derece arası değişiyor. Meteoroloji verilerine göre kent merkezinde öğleden sonra gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli kent merkezinde kısa süreliğine yaşanacak gök gürültülü ve sağanak yağış ilçelerde gün boyu etkisini sürdürecek.

 

Meteoroloji’den Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Konya, Karaman, Niğde, Mersin ve Adana çevreleri ile Aydın'ın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

TOZ AŞIMI UYARISI!

Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi, Ege ve Akdeniz'in batısında toz taşınımı bekleniyor. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 


Rüzgarın ise genellikle doğu ve kuzeydoğu yönlerden, Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer güneybatıdan hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.