Denizli’de sağanak yağış vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı

DENİZLİ 19.08.2017 - 08:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de sağanak yağış vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli’de sağanak yağış vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’de, etkili olan sağanak yağış, yollarda su birikintisine neden olurken, sürücüler zor anlar yaşattı.  Denizli’de, saat: 23.00 sularında etkili olan sağanak yağış, sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanırken, bazılar ise ıslanmamak için iş yerlerine sığındı, saçakların altına girerek korunmaya çalıştı. Kent merkezinde yaklaşık yarım saat süren yağışta, yollar gölete döndü, sürücüler yollardan geçerken zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, suya aldırış etmeden suyun içinden geçerken, bazıları ise yağmuru dinmesini bekledi.    
Denizli’de sağanak yağış vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’de, etkili olan sağanak yağış, yollarda su birikintisine neden olurken, sürücüler zor anlar yaşattı. 


Denizli’de, saat: 23.00 sularında etkili olan sağanak yağış, sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanırken, bazılar ise ıslanmamak için iş yerlerine sığındı, saçakların altına girerek korunmaya çalıştı. Kent merkezinde yaklaşık yarım saat süren yağışta, yollar gölete döndü, sürücüler yollardan geçerken zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, suya aldırış etmeden suyun içinden geçerken, bazıları ise yağmuru dinmesini bekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.