Denizli'de sağanak yağışlar etkili oluyor!

DENİZLİ 18.06.2019 - 18:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sağanak yağışlar etkili oluyor!

Denizli’de hava sıcaklığı 19 ila 28 derece arası değişirken iki haftadır etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıda bulunduğu kuvvetli yağışların Pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor.   Kent merkezinde öğleden sonra etkili olan yağışlar ilçelerinde ise gün boyu etkili olmaya devam ediyor. Gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışların özellikle trafikte etkili olmasının yanında yerleşim alanlarında yoldan düşük olan işyeri ve evlerin su basmasına neden oluyor. Bir anda başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Yağışların özellikle, Acıpayam, Çameli, Tavas, Serinhisar, Çardak ve bir çok ilçesinde yağmur nedeniyle tahribat oluşturdu. Çardak ta alınan son bilgiye göre ilçe merkezinde yağış nedeniyle yolda çökme ve çatlamalar meydana geldi.     Meteoroloji genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, İç Ege Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri), yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meydana gelebilmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarsında bulundu.   Denizli kent merkezinde bugün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış etkili olurken, yağışlı havanın Pazar gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;      

Denizli’de hava sıcaklığı 19 ila 28 derece arası değişirken iki haftadır etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıda bulunduğu kuvvetli yağışların Pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

 

Kent merkezinde öğleden sonra etkili olan yağışlar ilçelerinde ise gün boyu etkili olmaya devam ediyor. Gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışların özellikle trafikte etkili olmasının yanında yerleşim alanlarında yoldan düşük olan işyeri ve evlerin su basmasına neden oluyor. Bir anda başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Yağışların özellikle, Acıpayam, Çameli, Tavas, Serinhisar, Çardak ve bir çok ilçesinde yağmur nedeniyle tahribat oluşturdu. Çardak ta alınan son bilgiye göre ilçe merkezinde yağış nedeniyle yolda çökme ve çatlamalar meydana geldi.

 

 

Meteoroloji genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, İç Ege Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri), yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meydana gelebilmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarsında bulundu.

 

Denizli kent merkezinde bugün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış etkili olurken, yağışlı havanın Pazar gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.