Denizli’de Sahte Alkol Operasyonu

ASAYİŞ 27.01.2020 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Sahte Alkol Operasyonu

Denizli’de polis, alkol kaçakçılığı operasyonlarında 169 şişe kaçak sahte alkol ve 41 litre sahte alkol yapımında kullanılan etik alkol ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.   Denizli’de 20 – 26 Ocak tarihleri arasında kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele ekipleri  tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli’de Alkollü İçki Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yakalamada 169 Şişe Kaçak Sahte Alkol ve 41 Litre Sahte Alkol yapımında kullanılan Etil Alkol bulunarak el konuldu.   Konu ile ilgili olarak yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan adli işlem gerçekleştirildi.  

Denizli’de polis, alkol kaçakçılığı operasyonlarında 169 şişe kaçak sahte alkol ve 41 litre sahte alkol yapımında kullanılan etik alkol ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

 

Denizli’de 20 – 26 Ocak tarihleri arasında kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele ekipleri  tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli’de Alkollü İçki Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yakalamada 169 Şişe Kaçak Sahte Alkol ve 41 Litre Sahte Alkol yapımında kullanılan Etil Alkol bulunarak el konuldu.

 

Konu ile ilgili olarak yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan adli işlem gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.