Denizli'de sahte içki operasyonu

ASAYİŞ 23.11.2020 - 21:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de sahte içki operasyonu

Denizli'de düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.   İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sahte içki ve gümrük kaçağı ürün sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.   Ekiplerin şüphelilerin adreslerinde yaptığı aramalarda alkol imalatında kullanılan çok sayıda malzeme, 137 şişe sahte alkol, 40 litre sahte alkol ve 14 kaçak cep telefonu ele geçirildi.   Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan cezai işlem uygulandı.       

Denizli'de düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, sahte içki ve gümrük kaçağı ürün sattıkları belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

Ekiplerin şüphelilerin adreslerinde yaptığı aramalarda alkol imalatında kullanılan çok sayıda malzeme, 137 şişe sahte alkol, 40 litre sahte alkol ve 14 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan cezai işlem uygulandı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.