Denizli'de sahte içki ürettiği öne sürülen kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 21.10.2020 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sahte içki ürettiği öne sürülen kişi gözaltına alındı

Denizli'nin Tavas ilçesinde sahte içki üretimi yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı.   İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hırka Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, H.U gözaltına alındı. Aramada eve ait ahırda 400 litre sahte şarap, boş bidon ve şişeler ele geçirildi.   İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.  

Denizli'nin Tavas ilçesinde sahte içki üretimi yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

 

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hırka Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, H.U gözaltına alındı. Aramada eve ait ahırda 400 litre sahte şarap, boş bidon ve şişeler ele geçirildi.

 

İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.