Denizli'de sahte para operasyonu

ASAYİŞ 10.02.2020 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sahte para operasyonu

Denizli’de polis ekipleri tarafından şüphelenilerek durdurulan otomobilde 15 bin 200 sahte Avusturalya Doları ele geçirildi.   Denizli’de parada sahtecilik suçu ile ilgili olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında durumundan şüphelenilen araç durduruldu. Araçta yapılan aramalarda 304 adet 50’lik Avustralya Doları sahte para ele geçirildi.    Konu ile ilgili olarak yakalanan araç sürücüsü hakkında parada sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı.    

Denizli’de polis ekipleri tarafından şüphelenilerek durdurulan otomobilde 15 bin 200 sahte Avusturalya Doları ele geçirildi.

 

Denizli’de parada sahtecilik suçu ile ilgili olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında durumundan şüphelenilen araç durduruldu. Araçta yapılan aramalarda 304 adet 50’lik Avustralya Doları sahte para ele geçirildi.

 

 Konu ile ilgili olarak yakalanan araç sürücüsü hakkında parada sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.