Denizli’de Sakal-ı Şerif kayboldu

DENİZLİ 28.03.2019 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Sakal-ı Şerif kayboldu

DENİZLİ20HABER.COM / KÖKSAL İRER

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ait Sakal-ı Şerif’i bir ay önce kaybeden vatandaş bulamayınca çözümü ilan yapıştırarak aradı. Türkiye’de bin 818 adet bulunan Sakal-ı Şerif’in biri Denizli’de kayboldu.   Denizli’de ikamet eden Abdulkadir Tekin isimli vatandaş, bağlı olduğu dernek adına kandil geceleri için emanet olarak aldığı Sakal-ı Şerif’i, başka bir arkadaşına emanet olarak verdi. Emanet ettiği arkadaşı İzmir’e yaptığı ziyaretten sonra Denizli’ye döndü. İzmir dönüşü emaneti teslim etmeye giderken dönüş esnasında Atalar Mahallesi 926 sokakta ikamet eden ve araçtan inen baldızına şalını verirken düştüğü tahmin edilen Sakal-ı Şerif bir türlü bulunamadı.     Abdulkadir Tekin ve arkadaşlarının tüm aramalarına rağmen bulunamayan Sakal-ı Şerif için polise başvurdu. Henüz bir sonuç alamayan Tekin, çareyi Sakal-ı Şerif’in resminin bulunduğu ilanı sokak sokak gezerek yapıştırmaya başladı.   Tekin, kaybolan Sakal-ı Şerif’i bulanların Allah rızası için 534 783 27 33 nolu telefonu aramaları, aynı zamanda getirenlere ödül vereceğini belirtti.      
DENİZLİ20HABER.COM / KÖKSAL İRER

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ait Sakal-ı Şerif’i bir ay önce kaybeden vatandaş bulamayınca çözümü ilan yapıştırarak aradı. Türkiye’de bin 818 adet bulunan Sakal-ı Şerif’in biri Denizli’de kayboldu.

 

Denizli’de ikamet eden Abdulkadir Tekin isimli vatandaş, bağlı olduğu dernek adına kandil geceleri için emanet olarak aldığı Sakal-ı Şerif’i, başka bir arkadaşına emanet olarak verdi. Emanet ettiği arkadaşı İzmir’e yaptığı ziyaretten sonra Denizli’ye döndü. İzmir dönüşü emaneti teslim etmeye giderken dönüş esnasında Atalar Mahallesi 926 sokakta ikamet eden ve araçtan inen baldızına şalını verirken düştüğü tahmin edilen Sakal-ı Şerif bir türlü bulunamadı.

 

 

Abdulkadir Tekin ve arkadaşlarının tüm aramalarına rağmen bulunamayan Sakal-ı Şerif için polise başvurdu. Henüz bir sonuç alamayan Tekin, çareyi Sakal-ı Şerif’in resminin bulunduğu ilanı sokak sokak gezerek yapıştırmaya başladı.

 

Tekin, kaybolan Sakal-ı Şerif’i bulanların Allah rızası için 534 783 27 33 nolu telefonu aramaları, aynı zamanda getirenlere ödül vereceğini belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.