Denizli'de saksıda hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı

ASAYİŞ 06.07.2019 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de saksıda hint keneviri yetiştiren şahıs yakalandı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, evinin balkonunda saksılarda yetiştirdiği hint keneviri ve musluk bataryasında sakladığı esrar maddesi ile 1 şahıs yakalandı.   Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, evinin balkondaki saksılarda hint keneviri yetiştiren ve musluk bataryasına esrar gizleyen E.C. isimli şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Polislerin evde yaptığı aramada ise 17 kök Hint keneviri ile 50 gram esrar maddesi bulundu. Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Temmuz 2019 Cuma günü, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir binada yaşayan E.C.'nin evine operasyon düzenledi. Polislerin yaptığı aramada, balkondaki saksılarda 17 kök hint keneviri, ayrıca musluk bataryasının içine gizlenen 50 gram esrar maddesi ele geçirildi. E.C. polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen E.C., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, evinin balkonunda saksılarda yetiştirdiği hint keneviri ve musluk bataryasında sakladığı esrar maddesi ile 1 şahıs yakalandı.

 

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, evinin balkondaki saksılarda hint keneviri yetiştiren ve musluk bataryasına esrar gizleyen E.C. isimli şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Polislerin evde yaptığı aramada ise 17 kök Hint keneviri ile 50 gram esrar maddesi bulundu.


Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Temmuz 2019 Cuma günü, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir binada yaşayan E.C.'nin evine operasyon düzenledi. Polislerin yaptığı aramada, balkondaki saksılarda 17 kök hint keneviri, ayrıca musluk bataryasının içine gizlenen 50 gram esrar maddesi ele geçirildi. E.C. polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen E.C., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.