Denizli’de Sarayköy hariç tüm ilçelerde okullar tatil edildi

DENİZLİ 29.12.2016 - 07:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Sarayköy hariç tüm ilçelerde okullar tatil edildi

Denizli’de Sarayköy hariç tüm ilçelerde okullar tatil edildi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 29 Aralık perşembe günü Sarayköy İlçesi hariç tüm ilçelerde ilk orta ve lise eğitimine ara verildiği belirtildi.   Akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle önce, Çameli, Babadağ ve Güney’de eğitime bir gün ara verildiğini açıklayan Milli Eğitim Müdürlüğü, ardından Buldan’ın büyük bölümü, Serinhisar, Pamukkale’nin yüksek ilçelerinde eğitime 1 gün ara verilmesi kararını verdi. Daha sonra kar yağışının etkisini artırmasın nedeniyle Çal ve Bekilli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.  Kar yağışının il genelinde etkisini artırmasıyla son olarak Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesinden bir yazılı açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, Sarayköy İlçesi hariç Denizli genelindeki tüm okulların 29 Aralık Perşembe günü bir gün süre ile tatil edildiği duyuruldu. Açıklamanın devamında, engelli ve hamile olan kamu personellerinin de bir gün izinli olacağı belirtildi. 
Denizli’de Sarayköy hariç tüm ilçelerde okullar tatil edildi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 29 Aralık perşembe günü Sarayköy İlçesi hariç tüm ilçelerde ilk orta ve lise eğitimine ara verildiği belirtildi. 


 Akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle önce, Çameli, Babadağ ve Güney’de eğitime bir gün ara verildiğini açıklayan Milli Eğitim Müdürlüğü, ardından Buldan’ın büyük bölümü, Serinhisar, Pamukkale’nin yüksek ilçelerinde eğitime 1 gün ara verilmesi kararını verdi. Daha sonra kar yağışının etkisini artırmasın nedeniyle Çal ve Bekilli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. 


Kar yağışının il genelinde etkisini artırmasıyla son olarak Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesinden bir yazılı açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, Sarayköy İlçesi hariç Denizli genelindeki tüm okulların 29 Aralık Perşembe günü bir gün süre ile tatil edildiği duyuruldu.


Açıklamanın devamında, engelli ve hamile olan kamu personellerinin de bir gün izinli olacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.