Denizli’de şehirlerarası seyahatte düzenleme

DENİZLİ 28.03.2020 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de şehirlerarası seyahatte düzenleme

Denizli Valiliği’nden yapılan son dakika açıklaması ile Covid-19 virüsü tedbirleri kapsamında şehirlerarası yolculuk yapacakların yapması gerekenler ve kullanacağı güzergahlar belirlendi.   Valilikten yapılan açıklamada; Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayısında artışlar yaşanan Koranavirüs (Covid-19) virüsünün en temel özelliği fiziksel temas, hava yolu vb. yollarla çok hızlı bulaşması nedenleri ile İçişleri Bakanlığının 28.03.2020 tarihli Koranavirüs Tedbirleri/ Otobüs Seferleri Konulu Genelgesi kapsamında, Denizli’den İl dışına otobüs ile yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın, şehirlerarası otobüs ile seyahatleri aşağıdaki şartlar doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir.    Buna göre; 1 Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenler 2 Birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar. 3 Son on beş gün içerisinde Denizli’ye gelen ve kalacak yeri bulunmayıp ikamet yerlerine dönmek isteyenler   Denizli Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki 444 85 20 numaralı çağrı merkezini arayarak şehirlerarası seyahat taleplerini ileteceklerdir.   Yukarıdaki şartlara haiz vatandaşlarımıza Pamukkale İlçesi Seyahat İzin Kurulunca “Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” düzenlenecektir.   Bu belge ile; - Denizli-Aydın-İzmir - Denizli-Antalya - Denizli-Afyonkarahisar-/Ankara - Denizli-Bursa-İstanbul   Güzergahlarında otobüsle seyahat edebileceklerdir” denildi.

Denizli Valiliği’nden yapılan son dakika açıklaması ile Covid-19 virüsü tedbirleri kapsamında şehirlerarası yolculuk yapacakların yapması gerekenler ve kullanacağı güzergahlar belirlendi.

 

Valilikten yapılan açıklamada; Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayısında artışlar yaşanan Koranavirüs (Covid-19) virüsünün en temel özelliği fiziksel temas, hava yolu vb. yollarla çok hızlı bulaşması nedenleri ile İçişleri Bakanlığının 28.03.2020 tarihli Koranavirüs Tedbirleri/ Otobüs Seferleri Konulu Genelgesi kapsamında, Denizli’den İl dışına otobüs ile yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın, şehirlerarası otobüs ile seyahatleri aşağıdaki şartlar doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir.

 

 Buna göre;

1 Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenler

2 Birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar.

3 Son on beş gün içerisinde Denizli’ye gelen ve kalacak yeri bulunmayıp ikamet yerlerine dönmek isteyenler

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki 444 85 20 numaralı çağrı merkezini arayarak şehirlerarası seyahat taleplerini ileteceklerdir.

 

Yukarıdaki şartlara haiz vatandaşlarımıza Pamukkale İlçesi Seyahat İzin Kurulunca “Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” düzenlenecektir.

 

Bu belge ile;

- Denizli-Aydın-İzmir

- Denizli-Antalya

- Denizli-Afyonkarahisar-/Ankara

- Denizli-Bursa-İstanbul

 

Güzergahlarında otobüsle seyahat edebileceklerdir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.