Denizli’de şehit ve gaziler için 5 bin kişiye lokma dağıtıldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2017 - 15:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de şehit ve gaziler için 5 bin kişiye lokma dağıtıldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi, şehit ve gaziler için lokma dağıttı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi, şehit ve gazilerin ruhları için 5 bin kişilik lokma dağıttı. Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar ve üyeler tarafından organize edilen lokma dağıtımı, Pamukkale Kaymakamlığı karşısındaki Atatürk Parkı’nın içinde bulunan dernek binası önünde yapıldı.   Lokma dağıtımında ülkenin birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar, “Türk Milleti olarak her türlü düşünceye ait insanlarla yan yana, kol kola girip en zor dönemlerimizde bile nasıl birlik beraberlikte yokluk döneminde Türkiye'yi ayakta tuttuysak yine ayakta tutacağız" dedi.   Helvacılar, “Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Denizli Şubesi olarak dernek üyeleri ile beraber imece usulü para topladık. Denizli Dernek Üyeleri ile 5 bin kişiye lokma dağıtıyoruz. Şehitlerimizi daha çok anımsatmak, Vatan ve Bayrak sevgisini gelecek nesillere aktaracak gazilerin önemi çok büyük. Tabiî ki de şehitlerimizin gerçek kişiliğini gerçek yapısını onların ne kadar değerli olduğunu bizler kadar kimse bilemez."
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi, şehit ve gaziler için lokma dağıttı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi, şehit ve gazilerin ruhları için 5 bin kişilik lokma dağıttı. Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar ve üyeler tarafından organize edilen lokma dağıtımı, Pamukkale Kaymakamlığı karşısındaki Atatürk Parkı’nın içinde bulunan dernek binası önünde yapıldı.

 

Lokma dağıtımında ülkenin birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar, “Türk Milleti olarak her türlü düşünceye ait insanlarla yan yana, kol kola girip en zor dönemlerimizde bile nasıl birlik beraberlikte yokluk döneminde Türkiye'yi ayakta tuttuysak yine ayakta tutacağız" dedi.

 


Helvacılar, “Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Denizli Şubesi olarak dernek üyeleri ile beraber imece usulü para topladık. Denizli Dernek Üyeleri ile 5 bin kişiye lokma dağıtıyoruz. Şehitlerimizi daha çok anımsatmak, Vatan ve Bayrak sevgisini gelecek nesillere aktaracak gazilerin önemi çok büyük. Tabiî ki de şehitlerimizin gerçek kişiliğini gerçek yapısını onların ne kadar değerli olduğunu bizler kadar kimse bilemez."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.