Denizli'de şehitler için mevlid okuttular

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2017 - 11:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de şehitler için mevlid okuttular

Denizli Yörükler Derneği, Fatih Mahallesindeki kapalı pazar yerinde şehitler için yemekli Mevlid okuttu.

Denizli Yörükler Derneği tarafından Fatih Mahallesinde, vatandaşların yoğun katılımıyla şehitler için mevlid okutuldu. Kapalı pazar yerinde yapılan mevlide Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Mevlidde kısa bir konuşma yapan Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, “Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için can veren bütün Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum. Biz Yörük Derneği olarak her zaman Şehit yakınları ve Gazilerimizin yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Mevlid’imize gösterilen ilgilen dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Denizli Yörükler Derneği, Fatih Mahallesindeki kapalı pazar yerinde şehitler için yemekli Mevlid okuttu.


Denizli Yörükler Derneği tarafından Fatih Mahallesinde, vatandaşların yoğun katılımıyla şehitler için mevlid okutuldu. Kapalı pazar yerinde yapılan mevlide Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Mevlidde kısa bir konuşma yapan Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, “Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için can veren bütün Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum. Biz Yörük Derneği olarak her zaman Şehit yakınları ve Gazilerimizin yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Mevlid’imize gösterilen ilgilen dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.