Denizli’de servis araçları denetlendi

DENİZLİ 26.03.2018 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de servis araçları denetlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri bu sabah belirli güzergahlarda servis araçlarına yönelik denetimlerde bulundu. Denetimlerde bazı sürücülere ceza uygulanırken bazı şoförlerin ruhsatlarına el konuldu.   Bu sabah saat 07.00 sularında Merkezefendi ilçesi Yeni Mahalle’de, Köse Caddesi ve Alparslan Caddesi’nin kesiştiği kavşakta okul ve işçi servis araçları durdurularak kontrol edildi. Denetimleri gerçekleştiren ekipler araçların servis izin belgesi “S” plaka ve ruhsatlarını kontrol etti. Genellikle işçi taşıyan servis araçlarını durduran ekipler, ‘S’ plaka olmayan ve taşıma izni bulunmayan araç sahiplerine ceza işlemi uyguladı. Korsan taşımacılık yapan bazı sürücülerin ruhsatlarına el konuldu.     Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı 2017-2018 sezonunda başlattığı okul ve işçi servis araçlarının denetimini sürdürüyor. Denetimlerde ekipler, yaşı başta olmak üzere servis araçlarında olması zorunlu olan otomatik kapı sensoru, emniyet kemeri, kamera sistemi, araç takip sistemi, panik butonu, ışıklı dur levhası, yangın tüpü, ilk yardım çantası ve açılan camlarda parmaklık olması gibi geniş kapsamlı bir denetime tabi tutuyor. Denizli’de "S" plakaya sahip yaklaşık 800 servis aracı bulunuyor.        

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri bu sabah belirli güzergahlarda servis araçlarına yönelik denetimlerde bulundu. Denetimlerde bazı sürücülere ceza uygulanırken bazı şoförlerin ruhsatlarına el konuldu.

 

Bu sabah saat 07.00 sularında Merkezefendi ilçesi Yeni Mahalle’de, Köse Caddesi ve Alparslan Caddesi’nin kesiştiği kavşakta okul ve işçi servis araçları durdurularak kontrol edildi. Denetimleri gerçekleştiren ekipler araçların servis izin belgesi “S” plaka ve ruhsatlarını kontrol etti. Genellikle işçi taşıyan servis araçlarını durduran ekipler, ‘S’ plaka olmayan ve taşıma izni bulunmayan araç sahiplerine ceza işlemi uyguladı. Korsan taşımacılık yapan bazı sürücülerin ruhsatlarına el konuldu.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı 2017-2018 sezonunda başlattığı okul ve işçi servis araçlarının denetimini sürdürüyor. Denetimlerde ekipler, yaşı başta olmak üzere servis araçlarında olması zorunlu olan otomatik kapı sensoru, emniyet kemeri, kamera sistemi, araç takip sistemi, panik butonu, ışıklı dur levhası, yangın tüpü, ilk yardım çantası ve açılan camlarda parmaklık olması gibi geniş kapsamlı bir denetime tabi tutuyor. Denizli’de "S" plakaya sahip yaklaşık 800 servis aracı bulunuyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.