Denizli’de sıcak saatler

DENİZLİ 17.03.2018 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de sıcak saatler

Denizli 10 Nisan Karakolu’nun eski binasının üstündeki bir apartmanın önüne bırakılmış pembe renkte tüp ekipleri harekete geçirdi.   Edinilen bilgiye göre, an itibari ile İstiklal Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir apartmanın önüne bırakılan pembe renkte kilima tüpü polis ekiplerini harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak yolu trafiğe kapattı.     Polis ekiplerinin uzman bomba ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen bomba ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Ulus caddesinde trafik ışığına yerleştirilen bomba düzeneğinin ardından her ihbar değerlendiren ekipler olaylara müdahale ediyor.   Son alınan bilgilere göre, çevredeki güvenlik kameralarından iki bayanın bıraktığı belirtildi. Ekipler çalışmaları sürdürüyor…   İşte o görüntüler;     Olay yerine gelen bir klima tamircisi, klima tüpünün dükkanının önüne park edilmesin diye bıraktıklarını buradan çalındığını ve tüpün kendisine ait olduğunu belirtti.  Tüpü alan kişilerin taşıyamadığı için oraya bıraktıkları düşünülüyor. Bunun üzerine ekipler dikkatli bir şekilde tüp içerisindeki gazı boşalttı. Çevredekilerin ve ekiplerin rahat bir nefes aldığı olayda soruşturma başlatıldı.  

Denizli 10 Nisan Karakolu’nun eski binasının üstündeki bir apartmanın önüne bırakılmış pembe renkte tüp ekipleri harekete geçirdi.

 

Edinilen bilgiye göre, an itibari ile İstiklal Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir apartmanın önüne bırakılan pembe renkte kilima tüpü polis ekiplerini harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak yolu trafiğe kapattı.

 

 

Polis ekiplerinin uzman bomba ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen bomba ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Ulus caddesinde trafik ışığına yerleştirilen bomba düzeneğinin ardından her ihbar değerlendiren ekipler olaylara müdahale ediyor.

 

Son alınan bilgilere göre, çevredeki güvenlik kameralarından iki bayanın bıraktığı belirtildi. Ekipler çalışmaları sürdürüyor…

 

İşte o görüntüler;

 

 

Olay yerine gelen bir klima tamircisi, klima tüpünün dükkanının önüne park edilmesin diye bıraktıklarını buradan çalındığını ve tüpün kendisine ait olduğunu belirtti.  Tüpü alan kişilerin taşıyamadığı için oraya bıraktıkları düşünülüyor. Bunun üzerine ekipler dikkatli bir şekilde tüp içerisindeki gazı boşalttı. Çevredekilerin ve ekiplerin rahat bir nefes aldığı olayda soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.