Denizli’de sıcaklıklar etkili olacak!

HAVA DURUMU 29.06.2020 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de sıcaklıklar etkili olacak!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 38 derece olarak tahmin ediliyor. Hava az bulutlu rüzgar Kuzeybatı’dan 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli bu hafta çöl sıcaklıkların etkisine girecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, tüm yurdu etkisi altına alacak çöl sıcağı, Denizli’de de etkili olacak. Denizli’de bu hafta etkili olması beklenen hava sıcaklıkları dolayısı ile termometreler 40 dereceye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. Hafta sonu etkisini kaybetmesi beklenen hava sıcaklıkları 3-4 derece düşmesi bekleniyor.   Yetkililer hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıkacağı Denizli’de yaşlı ve çocukların öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları, çıkan vatandaşların ise gölgelik alanları tercih etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.     Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;     İLÇELERDE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 38 derece olarak tahmin ediliyor. Hava az bulutlu rüzgar Kuzeybatı’dan 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli bu hafta çöl sıcaklıkların etkisine girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, tüm yurdu etkisi altına alacak çöl sıcağı, Denizli’de de etkili olacak. Denizli’de bu hafta etkili olması beklenen hava sıcaklıkları dolayısı ile termometreler 40 dereceye kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. Hafta sonu etkisini kaybetmesi beklenen hava sıcaklıkları 3-4 derece düşmesi bekleniyor.

 

Yetkililer hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıkacağı Denizli’de yaşlı ve çocukların öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları, çıkan vatandaşların ise gölgelik alanları tercih etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.

 

 

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

 

İLÇELERDE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.