Denizli'de şiddetli fırtına olumsuz etkiliyor

DENİZLİ 05.02.2020 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de şiddetli fırtına olumsuz etkiliyor

Denizli’de şiddetli rüzgar nedeniyle olumsuzluklar meydana geliyor. Şiddetli rüzgar nedeniyle ağacın gövdesinden kırılarak ayrılan büyük dal otobüs duraklarının bulunduğu alana düştü.   Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar birçok olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Vatandaşların rüzgar nedeniyle yürümekte zorluk çektiği Denizli’de, uçan levhalar ve malzemelerden korunmak için dikkatli olmaya çalışıyor.  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzeri, eski Şehit Öğretmen Yusuf Batur Meslek Lisesinin bahçesinde bulunan bir ağacın gövdesinden kırılan büyü dal parçası yol üzerinde bulunan otobüs duraklarının güzergahına düştü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda facia ucuz atlatıldı. Öte yandan İzmir Aslfaltı üzerinde yıkılan araç bir otomobilin üzerine devrildi.   Yetkililer rüzgar ve kuvvetli yağmur nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarını sürdürüyor.    

Denizli’de şiddetli rüzgar nedeniyle olumsuzluklar meydana geliyor. Şiddetli rüzgar nedeniyle ağacın gövdesinden kırılarak ayrılan büyük dal otobüs duraklarının bulunduğu alana düştü.

 

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar birçok olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Vatandaşların rüzgar nedeniyle yürümekte zorluk çektiği Denizli’de, uçan levhalar ve malzemelerden korunmak için dikkatli olmaya çalışıyor.  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzeri, eski Şehit Öğretmen Yusuf Batur Meslek Lisesinin bahçesinde bulunan bir ağacın gövdesinden kırılan büyü dal parçası yol üzerinde bulunan otobüs duraklarının güzergahına düştü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda facia ucuz atlatıldı. Öte yandan İzmir Aslfaltı üzerinde yıkılan araç bir otomobilin üzerine devrildi.

 

Yetkililer rüzgar ve kuvvetli yağmur nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarını sürdürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.