Denizli’de şiddetli fırtınada ilginç görüntüler yaşandı

ASAYİŞ 05.02.2020 - 18:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de şiddetli fırtınada ilginç görüntüler yaşandı

Denizli'de şiddetli fırtına hayatı felç ederken, bazı yerlerde de ilginç görüntüler ortaya çıktı. Fırtınaya dayanamayan bir işletmenin tabelası hasar alınca çalışanlar harekete geçti. Tabelanın düşmesini önlemek için çek pas ve fırça kullandılar.   Merkezefendi İlçesi Altıntop Mahallesi 834. Sokakta bulunan bir işyeri tabelası kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden söküldü. Masa ve sandalyeleri fırtına nedeniyle hep birlikte 10 metre sürüklendi. İşyeri sahibi ve çalışanları tarafından tabelaya müdahale edildi. İşyeri çalışanı 4 kişi çek pas ve fırçalarla fırtına nedeniyle zarar gören ve düşme tehlikesi olduğu için aşağıdan desteklerken, bir kişide yukardan onarmaya çalıştı. Ancak fırtına nedeniyle onarılamayan tabela çağrılan uzman ekip tarafından kimseye zarar vermemesi için söküldü. Yaşanan olayda ilginç görüntüler yaşandı. İşyeri sahibi Ayhan Ulam, "Tabelamız kuvvetli rüzgar nedeniyle sökülmüştü.  Tabelâmız kopmuştu onu insanlara zarar vermesin diye tutuyorduk. Tabelacıyı çağırdık ve tamamen söktürdük" dedi. Gelen tabelacılar tabelayı tamamen söktü.    

Denizli'de şiddetli fırtına hayatı felç ederken, bazı yerlerde de ilginç görüntüler ortaya çıktı. Fırtınaya dayanamayan bir işletmenin tabelası hasar alınca çalışanlar harekete geçti. Tabelanın düşmesini önlemek için çek pas ve fırça kullandılar.

 

Merkezefendi İlçesi Altıntop Mahallesi 834. Sokakta bulunan bir işyeri tabelası kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden söküldü. Masa ve sandalyeleri fırtına nedeniyle hep birlikte 10 metre sürüklendi. İşyeri sahibi ve çalışanları tarafından tabelaya müdahale edildi. İşyeri çalışanı 4 kişi çek pas ve fırçalarla fırtına nedeniyle zarar gören ve düşme tehlikesi olduğu için aşağıdan desteklerken, bir kişide yukardan onarmaya çalıştı. Ancak fırtına nedeniyle onarılamayan tabela çağrılan uzman ekip tarafından kimseye zarar vermemesi için söküldü. Yaşanan olayda ilginç görüntüler yaşandı. İşyeri sahibi Ayhan Ulam, "Tabelamız kuvvetli rüzgar nedeniyle sökülmüştü.  Tabelâmız kopmuştu onu insanlara zarar vermesin diye tutuyorduk. Tabelacıyı çağırdık ve tamamen söktürdük" dedi.

Gelen tabelacılar tabelayı tamamen söktü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.