Denizli'de Şiddetli Rüzgar Zarar Verdi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2019 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Şiddetli Rüzgar Zarar Verdi

Denizli'de yapılan uyarılar üzerine önlem alanlarda oldu. Ne kadar önlem alınsada hiç düşünülmeyen yerlerde de şiddetli rüzgar etkisini göstermesiyle duvar devrildi.     Denizli’de bir arsaya örülen istinat duvarı aşırı rüzgar nedeniyle park halindeki 3 aracın üzerine devrildi. Duvardaki briketler, kullanılamaz hale gelen araçların camlarından içeri girdi.  Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1598 Sokak'ta meydana geldi. Olumsuz hava şartlarının hüküm sürdüğü kentte dün gece sabaha karşı sokakta bulunan bir arsanın çevresine örülen istinat duvarı şiddetli rüzgar nedeniyle park halindeki 3 aracın üzerine devrildi. Briketlerden bazıları araçların camlarından içeri girdi. Araçların tavanları yıkılan duvarın briketleri ile kaplandı. Olayın ardından sokak ulaşıma kapandı.  Sabah uyandıklarında araçlarının üzerinde briketler olduğunu gören otomobil sahipleri neye uğradıklarını şaşırırdı.  Sabah araçlarının kullanılamaz hale geldiğini gören ve kaskosu olan araç sahipleri acenteleri ile bağlantıya geçip ne yapmaları gerektiği konusunda bilgi alırken, olmayanlar ise kendi imkanları ile araçlarını temizlemeye çalıştı.       

Denizli'de yapılan uyarılar üzerine önlem alanlarda oldu. Ne kadar önlem alınsada hiç düşünülmeyen yerlerde de şiddetli rüzgar etkisini göstermesiyle duvar devrildi.

 

 

Denizli’de bir arsaya örülen istinat duvarı aşırı rüzgar nedeniyle park halindeki 3 aracın üzerine devrildi. Duvardaki briketler, kullanılamaz hale gelen araçların camlarından içeri girdi. 


Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1598 Sokak'ta meydana geldi. Olumsuz hava şartlarının hüküm sürdüğü kentte dün gece sabaha karşı sokakta bulunan bir arsanın çevresine örülen istinat duvarı şiddetli rüzgar nedeniyle park halindeki 3 aracın üzerine devrildi. Briketlerden bazıları araçların camlarından içeri girdi. Araçların tavanları yıkılan duvarın briketleri ile kaplandı. Olayın ardından sokak ulaşıma kapandı. 
Sabah uyandıklarında araçlarının üzerinde briketler olduğunu gören otomobil sahipleri neye uğradıklarını şaşırırdı. 
Sabah araçlarının kullanılamaz hale geldiğini gören ve kaskosu olan araç sahipleri acenteleri ile bağlantıya geçip ne yapmaları gerektiği konusunda bilgi alırken, olmayanlar ise kendi imkanları ile araçlarını temizlemeye çalıştı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.