Denizli'de sigara kaçakçılarına yönelik operasyon: 15 gözaltı

ASAYİŞ 22.10.2020 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sigara kaçakçılarına yönelik operasyon: 15 gözaltı

Denizli genelinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı.   İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaparak haksız kazanç elde eden şüpheli şahıs ve organizasyonlara yönelik yaklaşık 3 ay süreyle çalışma başlattı. Yasa dışı yollarla tütün ve tütün mamulleri imal eden, satışını yapan ve Denizli’de dağıtımını yaprak devletin vergi kaybına neden olan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.   Düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslara ait ikamet ve işyerinde yapılan aramalarda 1 adet sigara sarma makinesi,1 adet kompresör, 361 kg imalata hazır tütün,60 bin 600 adet imalata hazır boş makaron,44 bin 265 adet içi doldurulmuş makaron,258 adet orijinal TAPDK bandrolü,44 paket nargile tütünü ve 14 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.   Yakalanan 15 şüpheli şahıs hakkında Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı Kanunu kapsamında adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.    

Denizli genelinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaparak haksız kazanç elde eden şüpheli şahıs ve organizasyonlara yönelik yaklaşık 3 ay süreyle çalışma başlattı. Yasa dışı yollarla tütün ve tütün mamulleri imal eden, satışını yapan ve Denizli’de dağıtımını yaprak devletin vergi kaybına neden olan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

 

Düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslara ait ikamet ve işyerinde yapılan aramalarda 1 adet sigara sarma makinesi,1 adet kompresör, 361 kg imalata hazır tütün,60 bin 600 adet imalata hazır boş makaron,44 bin 265 adet içi doldurulmuş makaron,258 adet orijinal TAPDK bandrolü,44 paket nargile tütünü ve 14 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.

 

Yakalanan 15 şüpheli şahıs hakkında Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı Kanunu kapsamında adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.