Denizli’de sigara ve alkol kaçakçılarına yönelik operasyon

ASAYİŞ 23.11.2017 - 13:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de sigara ve alkol kaçakçılarına yönelik operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Denizli’de tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 13 kişi gözaltına alınarak haklarında işlem yapıldı.     Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Ekonomiye verdiği zarar ve halk sağlığına olumsuz etkisi ile tehdit oluşturan kaçak tütün ve tütün mamulleri satışının önlenmesi amacıyla Denizli il merkezinde bulunan 17 işyerine yönelik operasyon yapıldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde tütüncü adı altında faaliyetlerini sürdüren tekel bayi, büfe, tablacı olarak bilinen kaçak tütün ve tütün mamulü ile kaçak alkollü içki satışı yaptığı tespit edilen işyerlerinde görevli ekiplerce aramalar yapıldı.   Operasyon kapsamında yapılan aramalar neticesinde toplam 1.650 pakete yakın kaçak sigara, 6.000 adet kaçak dolma sigara, 8.500 gram kaçak tütün, 814 şişe kaçak alkol, 6 adet elektronik sigara likidi, 59 adet kaçak kol saati ve aramalar esnasında bir adet ruhsatsız av tüfeği bulunarak el konuldu.   Operasyonlar neticesinde yakalanan toplam 13 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem ve 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanunu kapsamında idari işlem yapıldı.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Denizli’de tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 13 kişi gözaltına alınarak haklarında işlem yapıldı.

 

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Ekonomiye verdiği zarar ve halk sağlığına olumsuz etkisi ile tehdit oluşturan kaçak tütün ve tütün mamulleri satışının önlenmesi amacıyla Denizli il merkezinde bulunan 17 işyerine yönelik operasyon yapıldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde tütüncü adı altında faaliyetlerini sürdüren tekel bayi, büfe, tablacı olarak bilinen kaçak tütün ve tütün mamulü ile kaçak alkollü içki satışı yaptığı tespit edilen işyerlerinde görevli ekiplerce aramalar yapıldı.

 

Operasyon kapsamında yapılan aramalar neticesinde toplam 1.650 pakete yakın kaçak sigara, 6.000 adet kaçak dolma sigara, 8.500 gram kaçak tütün, 814 şişe kaçak alkol, 6 adet elektronik sigara likidi, 59 adet kaçak kol saati ve aramalar esnasında bir adet ruhsatsız av tüfeği bulunarak el konuldu.

 

Operasyonlar neticesinde yakalanan toplam 13 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem ve 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanunu kapsamında idari işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.