Denizli'de silahla intihar!

ASAYİŞ 11.08.2017 - 18:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de silahla intihar!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde  bir kişi apartmanın en üst katında   silahla intihar ederek canına kıydı.   Edinilen bilgiye göre; Olay Merkezefendi İlçesi  Yenişehir Mahallesi 4. sokakta bir apartmanın en üst katında meydana geldi. Kaya A. isimli vatandaş silahla canına kıydı. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda silah sesini duyan apartman sakinleri apartmanın üst katına çıktı. Kanlar içinde yerde yatan Kaya A.'yı gören apartmandakiler olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  Olay yerinde hayatını kaybeden Kaya A. otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde  bir kişi apartmanın en üst katında   silahla intihar ederek canına kıydı.

 

Edinilen bilgiye göre; Olay Merkezefendi İlçesi  Yenişehir Mahallesi 4. sokakta bir apartmanın en üst katında meydana geldi. Kaya A. isimli vatandaş silahla canına kıydı. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda silah sesini duyan apartman sakinleri apartmanın üst katına çıktı. Kanlar içinde yerde yatan Kaya A.'yı gören apartmandakiler olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  Olay yerinde hayatını kaybeden Kaya A. otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.