Denizli’de silahlı çatışma: Kurşun doğalgaz borusuna isabet etti

ASAYİŞ 11.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de silahlı çatışma: Kurşun doğalgaz borusuna isabet etti

Denizli’de bugün sabah saatlerinde iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada, kurşunların doğalgaz borusuna isabet etmesinden dolayı faciadan dönüldü.   Olay bu sabah 06.00 sıralarından Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki grup arasında bilinmeyen nedenden dolayı silahlı çatışma yaşandı. Araçların içinden birbirlerine ateş eden iki grup mahalle de korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Olayın yaşandığı mahalle sakinleri silah sesleri ile uyandı. Çıkan çatışmada iki grupdan yaralanan olup olmadığı bilinmiyor.     Silahlı çatışmanın yaşandığı Saraylar Mahallesi ‘nde büyük bir tehlike atlatıldı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri doğalgaz borusuna isabet etti. Mahalle sakinlerinin yataklarında olduğu anlarda doğalgaz borusuna isabet eden kurşun boruyu delip geçerken herhangi bir patlamanın olmaması ise büyük şans olarak yorumlandı. Silahlı çatışmanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, çatışma alanını güvenlik çemberine aldı.   Doğalgaz borusu firma tarafından yenilenirken silahlı çatışma ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’de bugün sabah saatlerinde iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada, kurşunların doğalgaz borusuna isabet etmesinden dolayı faciadan dönüldü.

 

Olay bu sabah 06.00 sıralarından Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki grup arasında bilinmeyen nedenden dolayı silahlı çatışma yaşandı. Araçların içinden birbirlerine ateş eden iki grup mahalle de korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Olayın yaşandığı mahalle sakinleri silah sesleri ile uyandı. Çıkan çatışmada iki grupdan yaralanan olup olmadığı bilinmiyor.

 

 

Silahlı çatışmanın yaşandığı Saraylar Mahallesi ‘nde büyük bir tehlike atlatıldı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri doğalgaz borusuna isabet etti. Mahalle sakinlerinin yataklarında olduğu anlarda doğalgaz borusuna isabet eden kurşun boruyu delip geçerken herhangi bir patlamanın olmaması ise büyük şans olarak yorumlandı. Silahlı çatışmanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, çatışma alanını güvenlik çemberine aldı.

 

Doğalgaz borusu firma tarafından yenilenirken silahlı çatışma ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.